вторник, 2 октомври 2012 г.

Уголемяване на пениса с операция


Около една трета от мъжкия пенис се намира вътре в тялото ни. И хирургическото уголемяване на члена всъщност се състои в срязване на връзката, която държи члена в нормалното му положение, така че “скритата” в нас една трета (която природата е решила да бъде скрита) да излезе навън. По този начин се постигат няколко допълнителни сантиметра най вече в отпуснато състояние . Да, това е ключовият момент. В отпуснато състояние членът действително е по-дълъг след хирургическа намеса, но по време на ерекция той си е почти голям , колкото и преди. Ефектът е само козметичен и няма никакво отношение към качеството на секса. Факт.

Нещо повече – самата процедура, макар и да не е сложна, като всяка операция не е безопасна. За разлика от наистина необходимите животоспасяващи операции, при пластичната хирургия лекарят оперира съвсем здрав човек. Няколко сантиметра в повече не оправдават риска, рязането, упойките и шевовете. Поради това много малко лекари у нас извършват операции за удължаване на пениса.

Много от представителите на силния пол се комплексират заради  малките размери на своя полов орган. Някои от тях дори харчат сума пари и нерви, за да “увеличат” своята мъжественост, дори са готови да легнат пож ножа на хирурга.Често обаче очакванията от проведената операция за уголемяване на пениса остават неоправдани.

Хирурзите от лондонския Център по андрология "Свети Петър" са провели проучване, чиито резултати са публикувани в последния брой на списание Europian Urology.Над 70% от реципиентите, т.е. мъжене подложили се на подобна операция твърдят, че не са доволни от резултатите на операцията (тяхното “достойнство” е било увеличено средно с 1,3 сантиметра).Според мнението на експертите вина за това в много голяма степен има рекламата и най-вече тази в интернет,която обещава на мъжете удивителни резултати.Това разминава се потвърждава и от Ним Кристофър, уролог към Центъра по андрология.

Той определя увеличаването на половия орган като "най-преувеличената" операция, след която не се наблюдава никаква разлика. По-голямата част от неговите клиенти често настояват за повторна операция, поради недоволството си от първото увеличаване.Според Кристофър вместо хирургическа намеса, която може да доведе до необратими последствия, тези мъже се нуждаят от психологически съвет. Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар