вторник, 2 октомври 2012 г.

Как да увеличим ерекцията си и да засилим оргазма


Седнете на края на някой стол, разтворете крака и погледнете надолу към еректиралия ви пенис. Започнете да стягате мускулите, които го повдигат и стягат. Така повтаряйте известно време.Движете пениса си във всички посоки, накрая легнете по корем на леглото и натиснете пениса си към леглото.Започнете да стягате всички мускули, които са от половата група – бедрени, тазови и коремни, наблюдавайте ефекта върху пениса ви.Много добър начин да подсилите ерекцията си е като вземете една кърпа и я сложите върху члена си. Започнете да я повдигате, като стягате и напомпвате само члена си.След време вземете по-тежка кърпа. Това не само, че увеличава ерекцията, но и разширява капилярите и предпазва от импотентност, дължаща се на стеснени капиляри.

Как да можем да свършваме два пъти последователно!

Мастурбирайте без еякулация (изпразване) в продължение на половин час, на 30-тата минута финиширайте и започнете веднага нова стимулация (пак започнете да се самозадоволявате). Ще забележите, че членът ще продължи да бъде еректирал и ще започнете през десет минути да свършвате отново и отново. Всеки пък количеството на спермата ще намалява. През цялото време бъдете съсредоточени върху това, което правите и нека то да ви носи удоволствие.

Как да подсилим оргазма.

Това упражнение е както предишното - мастурбирайте без еякулация (изпразване) в продължение на половин час, когато започнете да свършвате напрегнете всичките си мускули и задръжте дъх. Така ще изхвърлите много по-малко сперма от обикновено (тя ще се задържи вътре във вас), но също и много по-силно ще усетите вълните на оргазма. Когато задържите сперма в себе си, ще можете да продължите мастурбирането на първоначалното високо ниво и следващият оргазъм ще бъде много по-силен от първия и ще дойде много скоро. Гаранция, че той ще настъпи още в първите една-две минути след първоначалния оргазъм.След доста упражнения вие ще можете да достигнете до 10 последователни оргазми, като това не трябва да звучи като граница.

Как да удължим оргазма

Ако тренирате четири седмици по начините показани по-горе, вече може да започнете да правите упражнения за удължаване на оргазма.Опитайте се да разберете колко пъти мускулите ви се свиват по време на оргазъм (или по друг начин казано – колко “тека” правите). Обичайният брой е между три и осем. След упражненията ще можете да удвоите техния брой.Продължавайте както досега – малко преди да еякулирате напрягайте мускулите си, за да можете да задържате спермата си, така винаги ще можете да повторите оргазма и удоволствието винаги ще бъде пълно и докрай.

Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар