вторник, 2 октомври 2012 г.

Уголемяване на пениса с пенис екстендери

Екстендерите - Целта на устройството за уголемявана на пениса е да стимулира разтежа на меката тъкан на пениса, което означава:

  - удължаване на пениса с 3 до 6 см. в ерекция
  - също така и 3 до 6 см в отпуснато състояние.
  - нарастване на обиколката с 1 см.
  - Така пишат по-рекламите

Устройството се поставя на пениса в отпуснато състояние и се носи от 1 до 10 часа на ден в зависимост от модел и вашето желание,като приблизителното нарастване напениса е около 0,8 см на месец. Приспособлението може да се носи за период от 4 до 6 месеца в зависимост от желания размер..Получените резултати остават до края на живота-ако има такива.

Екстендерите са медицински устройства за уголемяване или коригиране на пениса без хирургическа намеса.Той е най-ефективния метод за уголемяване на пениса.Екстендера е медицинско устройство изработено на принципа на разтягането.Повечето екстендери са изградени от пластмасов пръстен свързан с две метални пръчки с вградени пружинки и пласмасова структура със силиконов колан.Но има и други вариянти.

Това е приспособление, което може лесно да се поставя и сваля и е много дискретно и удобно, може да го носите докато вървите, стоите и т.н.Екстендерът като цяло е разтеглящо приспосбление, което се използва за уголемяване на пениса.Нарастването зависи от възможността на меката тъкан да се разтегля и нараства.Принципът на разтягането се използва в пластичната хирургя за тъканно разширяване. Изграждането на нова тъкан се използва за покриване на различни белези, например от изгаряния.Също така се използва в ортопедията за удължаване на кости.Древните култури са използвали принципа на разтягането за уголемяване на различни части от телата си, като например вратовете на жените "жирафи" от племето в Бурма, или устните и ушите на други Африкански и Амазонски племена.

По принцип при правилна употреба и стриктно спазване на указанията се изключва всякакви странични ефекти, при употреба за малък или голям период.Все пак триябва да се внимава а и е препоръчително да става под наблудение на андролог или уролог са по-добри резултати.

Резултати

Целта на екстендерите за уголемявана на пениса е да стимулира разтежа на меката тъкан на пениса, което означава:
 - удължаване на пениса с 1 до 6 см. в ерекция
 - също така и 1 до 6 см в отпуснато състояние.
 - нарастване на обиколката с 1 см.
 - Естествено сигорна гаранция няма.

Устройството се поставя на пениса в отпуснато състояние и се носи от 1 до 10 часа на ден,в зависимост от моделите.Като приблизителното нарастване напениса е около 0,8 см на месец. Приспособлението може да се носи за период от 4 до 6 месеца в зависимост от желания размер..Получените резултати остават до края на живота.Ако както казах има резултат.

А сега и моят опит с екстендерите, да жена съм, но пък един от бившите ми приятели получи проблем неврологичен и загуби сантиметри от пенисът си и се и поизкриви, след дълго ходене по некъдърни лекари реши да пробва това и се спря на Андропенис Голд, взе го не много евтино и започна да го ползва. Веднага започна да се оплаква, че е неудобно и го боли главичката на пениса, както и, че задължителните паузи не са лесни за човек докато е на работа - да защото трябва да има паузи на час-два да се маха за по-15-20 минутки и нали се сещате, че като е на работа не е лесно. Но както и да е с болката свикна и я търпеше, за съжеление голям ефек не се получи поради факта, че проблема не беше, че му е малък а, че нещо здравословно го прецаква. След 4 месечно носене и все пак някакво мъчение все пак успя да върне 2 сантиметра от загубените 4 а и да го изправи - така, че при него имаше малък ефект, но имаше а  проблема си го има до колкото знам и до днес и е здравословен. Предполагам и си правя изводи, че щом при него подейства все пак малко, значи екстендерите работят, но не са съвсем удобни и незабележими. Този модел беше добър, но и на пазара тогава имаше само няколко сега е препълнено и има голям избор. Съветът ми е консултирайте се с андролог или уролог а и търсете по форуми за мнения и приятели използвали такива неща. За мен това заедно с операцията и упражненията са най-резултатните методи, но този и упражненията са в пъти по-безопасни от една операция.

Моята оценка за екстендерите е 8 от 10.   Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар