вторник, 2 октомври 2012 г.

Уголемяване на пениса с помпи


Не помагат и механичните методи(помпи и други подобни приспособления),които предизвикват по-голям приток на кръв в пениса и по-голяма ерекция. Всичко това може да доведе най-много до временен ефект, но всъщност си е само ненужен тормоз над човешкото тяло.

И все пак има хора при които се получава траен ефект след продължително ползване.В повечето случай пениспомпа се състои от пластмаса с ръчен помпащ механизъм.Обикновенно има възможност при продължително ползване да удължава пениса до 2-3 см до няколко месеца.
В повечето случай пениса се поставя в тръбата през гумен уплътнител. С помощтта на помпата се изсмуква въздуха и се получава вакуум ефект. Задържа се в това положение не повече от 15 сек. и след това се пуска въздуха.Силата на вакуума е по желание.Процедурата се повтаря през интервал от 3 минути първоначално, общо за 0,5h. През втория и третия месец продължителността на процедурата може да стигне до 1h и да се повтаря 2-3 пъти дневно.Допълнителните ефекти са поддържане на мъжката потентност,стимулиране на кръвообращението. 

Имам приятели ползващи помпи и при повечето не е подействало драстично,но все пак при двама от 5 е подействало. Плюс това редовната,но внимателна употреба не може да навреди. И внимателно избирайте модела защото най-евтините са пълни боклуци а скъпите също може да се окажат некачествени!


Моята оценка е 5 от 10!   


Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар