вторник, 2 октомври 2012 г.

Задържане на яекулацията


Ще мине време докато овладеете основната сексуална техника и пристъпите към задържане на сперма. Но дори и тогава трябва да позволявате потока сперма да се излива свободно ако очаквате прекъсване в сексуалния живот. Ще забележите, че задържането на сперма ще бъде оправдано в някои случаи, особено когато желанието на партньора ви превишава вашите възможности. Задържането прави възможно достатъчно число сексуални епизоди, като така изравнява темпа на сексуалния живот. Някои мъже намират, че могат лесно да задържат част от спермата. Болшинството използват оита от случаите, когато прекомерната сексуална активност се оказва желателна, например при увеличаване на женското желание. Използвайте този способ само в зависимост от нуждите на сексуалния ви партньор.

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ?

Трябва да се научите да контролирате необходимите мускули, преди да се опитате да задържите спермата си по време на полово сношение. Основните мускули, които регулират този процес са мускулите около урино- изпускателния канал при изхода при пикочния канал, чиято функция е да спират потока урина. Така можете да постигнете контрол над тях по пътя на нееднократно прекъсване на потока урина по време на изпразване на пикочния мехур. Други мускули, които също имат отношение към разглеждания въпрос повдигат областта между краката ви и обкръжават основата на пениса. Ще ги усетите ако се опитате да повдигнете топките си към тялото. След като се научите да стягате тези два вида мускули по ваше желание (първо мускулите, прекратяващи струята на уриниране, а след това повдигащите топките) ще можете да ги развивате и укрепвате дори ако тренирате само по няколко секунди ежедневно. Тъй като никой не може да знае, че правите тези упражнения, можете да се занимавате с тях когато и където ви е удобно.

КАК СЕ ЗАДЪРЖА СПЕРМАТА?

След като сте се научили да контролирате тези мускули спрете изтичането на сперма като съкратите гореуказаните мускули по време на финалната вълна страст. Завършвайте сексуалния епизод точно така, както бихте го завършили ако бяхте позволили събитията да се развият по своя ред като само държите стегнати мускулите около изхода на пикочния канал в течение на целия период на семеизпразване.

ЕМОЦИОНАЛНИЯТ МОМЕНТ

Вероятно най- големия проблем възниква около съучастието на жената в секса, когато тя няма никакви чувствени желания. Мъжът често ги разглежда като неуспешни опити за сексуален контакт. 

Те го заразяват с достатъчно неприятни чувства: а) на тревога, ако е длъжен винаги да се интересува няма ли да срещне опита му отказ б) увереност, ако възприема и отказа на жената като заплаха за любовта във връзката, виновност, ако се съмнява в правомерността на действията си в) чувство на незадоволеност, ако мъжествеността му вкючва в себе си постоянната способност да внушава на жената оветно страстно чувство, (което обикновено се явява заблуждение). В резултат на всичко това често отслабва потенцията, дори когато жената страстно желае полово сношение. Двете страни като индивидуалности страдат и значението на секса като свързващ шев намалява. Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар