вторник, 2 октомври 2012 г.

Увеличаване размерите на пениса с метода "ДЖЕЛК"

Според някои челикът, често наричан „джелк” (jelq), е много опасен метод за уголемяване на пениса. Ако упражненията се правят точно по описание, резултатът е сигурен, без опасност. Иде реч за начин, чрез който в арабския свят момчетата от навлизане в пубертета, успяват да удължат и удебелят своите членове. Всички сме попадали на досадни реклами за BIGGER PENIS NOW и тн, главно чрез хапчета на ... билкова... основа, но е спорен въпросът за тяхното действие. Единственият познат ефективен метод, освен екстендерите и хирургическият, разбира се, е именно челик.

Живеещите в Судан араби са с най-дългите членове в света. Въпреки, че всички те, като правило се раждат с фалоси със среден размер, от пубертета те биват приобщавани към вековната практика, предавана от баща на син, от едно поколение на друго. Когато момчето навърши 8 години, бащата го кара да хване с палеца и показателя на ръката основата на пениса си и с рязко движение да ги премести към главичката. Така започва процесът на удължаване на члена. Момчето се занимава с такива упражнения ежедневно по тридесет минути, като при това му е забранено да изхвърля сперма. Ако почувства, че настъпва оргазъм, той прекратява движенията и чака, кога тези усещания ще преминат, след което отново се връща към това упражнение.

В по-богатите семейства, бащата праща с тази цел сина си в "мехбил" - арабският еквивалент на нашия спортен клуб. Там, квалифициран треньор се занимава с момчето, като ежедневно извършва с него "джелк".
Първоначално разсъбличат момчето напълно, после енергично го масажират и натриват със силно ароматно масло. После треньорът се заема с манипулации на члена му, използвайки за целта метода на "доене". На момчето му е строго забранено да свършва.

Когато наставникът почувства, че момчето няма да издържи, той прекратява масажа, почива си, а после отново го възобновява. Такова доближаване до оргазъм се повтаря шест-седем пъти за сеанс.
Сдържането на оргазма е своеобразно упражнение, способстващо човек да си изработи чувството за самоконтрол, което е особено необходимо в сексуалните отношения. Но най- важното е, че този масаж стимулира кръвообращението на половите органи и по този начин увеличава притока на кръв. А та, по този начин сякаш попада в примката на пещеристите тела на члена. За месец, благодарение на разтягането, пещеристите тела в пениса постепенно се разширяват и в края на краищата са способни да приемат много повече кръв, отколкото преди това.На суданските араби е добре известно, че този начин за удължаване на члена е особено ефективен, ако процесът започне в периода на пубертета, в момента, в който пенисът на момчето започва да расте. (Максималните си размери, членът ще достигне на седемнадесет годишна възраст). Всички тези упражнения, позволяват да се постигне значително по-голям растеж, какъвто при нормални условия членът не би достигнал никога. Ако всеки от нас беше имал в детството си подобна програма за развитие на пениса, то сега всички ние щяхме да ходим с членове като на жребци. Въпреки, че методът дава най-добри резултати върху млади хора, които още не са достигнали окончателното си фалическо развитие, той действа също така и върху възрастните. Преди няколко години в едно списание публикуваха история за това, как един културист изведнъж започвал да осъзнава, че членът му е много малък. За щастие, баща му се оказал треньор в "мехбила" (спортния клуб). С негова помощ, този човек успял да постигне наистина гигантски размери на члена си - дължината му стигнала 27 см. Тъй като не съм виждал фотография на този арабин нито преди, нито след експеримента, то не мога да гарантирам за достоверността на разказа му. Ще цитирам откъс от тази статия: "Сипете в бурканче с майонеза пълна супена лъжица царевично брашно - бяло или жълто, няма значение. Разбъркайте всичко добре.

Сега, след като си сложите на главата плувна шапка, за да предпазите косата си, започнете да втривате от тази смес обилно цялото си тяло, като почнете от шията. Покрийте с плътен слой от тази смес гърдите, ръцете, гърба... краката и стъпалата до пръстите на краката.После... включете топлата вода и когато ви обвие облак гореща пара, започнете да втривате сместа в кожата... след това, като направите водата по-хладка, се изплакнете добре. Без сапун! Забравете за него! Много скоро ще почувствате приятно пощипване. Кожата ви ще придобие прекрасен, богат, атлазен блясък... Легнете на леглото и пристъпете към стимулация. Занимавам се с това не по-малко от пет пъти седмично, защото забелязах, че колкото повече такива "работни дни" имам, толкова по-дълъг и по-бързо расте членът ми ". Вслушвайки се в съвета на приятеля си, аз правех продължителни ударни движения, използвайки само два пръста - никога не трябва да се занимавате с това, използвайки цяла шепа. Достигал съм оргазъм най-много шест пъти по време на стимулация. Отначало ми беше трудно да се справя с това, тъй като с всеки следващ период на стимулация желанието да свърша ставаше все по-силно, то ме завладяваше целия. Въпреки това, все пак успявах навреме да прекратя стимулацията и да избегна еякулацията. След това си почивах, позволявайки на члена си да изпадне в състояние на полуерекция. После пристъпвах към втория и третия етапи на стимулация. Понякога, на петия или шестия етап ме обхващаше чувство на безпокойство и тогава си позволявах да свърша, завършвайки на този етап целия процес.

Преди две години получих писмо от читател от Шотландия, който изпробвал върху себе си метода "джелк". Ето какво пише той: "Получих книгата ви през ноември, и тя ми се стори доста интересна. Реших да изпробвам арабския метод "джелк". За мое учудване, членът ми се удължи и разшири толкова, че веднага забелязах разликата. Пращам ви за спомен снимка". Един джентълмен от Северна Каролина ми писа и ми разказа за метода, който той е научил от баща си - турчин. Той изтъкна няколко любопитни подробности за метода "джелк": "Баща ми - турчин, ме научи на метод, наричан "челик", когато бях на единадесет години и от тогава го използвам. Той, разбира се, изисква определена практика, но освен това е и вид забавление за мен, когато имам няколко свободни часа. Сега вече и аз съм баща и показах на сина си, как трябва да се прави това. Но, съдейки по всичко, той не се нуждае от тези упражнения, тъй като по майчина линия вече е, така да се каже, "благословен". В основата си, методът прилича на арабския метод "джелк", за който пишете вие. Турците са възприели някой привички от арабите и са ги съхранили, тъй като повечето от тях са мюсюлмани. Но и турците и евреите са запазили именно такава техника. Бях на осем или девет години, и никога не бях виждал члена на баща си. Веднъж, когато седях на леглото си в спалнята и се занимавах с разтягане на пениса си, влезе баща ми. Той извади своя и на мен ми секна дъхът от неговата големина.

Той каза, че и аз ще имам съвсем същия, стига да следвам неговия метод "челик". Растях и практикувах този способ ежедневно. Баща ми го наследил от дядо ми, а той - от своя баща. Целта му е удължаването на члена и получаваното при това удоволствие". Той ми обясни, че процедурата предвижда щателно "доене" на ствола, за да се увеличи обема и дължината му. При това, пенисът трябва да остава в полувъзбудено състояние. Ако мъжът почувства, че наближава оргазъм, той прекратява манипулациите и ги възобновява едва тогава, след като се е убедил, че пристъпът е минал. Тази мастурбация продължава поне тридесет минути ежедневно, а оргазъм се позволява едва след като позивът за еякулация възникне шест-седем пъти. През юли 1994 година, получих писмо от читател от щата Орегон, който научил метода "джелк" в семейството си. Питър се родил на Азорските острови - верига от вулканически острови, разположена в Северния Атлантик. Те принадлежат на Португалия. Когато навършил единадесет или дванадесет години, точно преди да емигрира в Съединените щати, дядо му по бащина линия влязъл в спалнята му и го научил на изкуството на фалическия масаж. Той казал на момчето, че това в крайна сметка ще удължи члена му. Той не знаел, как се нарича този метод, но спомена, че го е научил от дядо си, който бил мароканец. Всички членове на семейството му владеели този масаж и повечето мъже се занимавали с него ежедневно. Питър ми разказа за тънкостите на този метод, обясни ми детайли и ми даде съвет, какви точно 3-4 упражнения трябва да се изпълняват. Те почти изцяло съвпадаха с упражненията, описани от моя шотландски кореспондент. Извод.

В основата на метода "джелк" ("челик") са продължителните по време мастурбации, с използването на нарочно бавни движения на "доене" със захват на ръцете, за нагнетяване на потока на кръвта в мъжкия полов член. Друг негов аспект включва масажирането на мястото, където се намира "crura" или коренът на члена (между скротума и аналното отверстие). Въпреки, че този метод се използва в страните от Изтока основно в детството, възрастните мъже също могат да го ползват успешно. Само че, за да се постигнат добри резултати, е необходимо той да бъде практикуван поне една година.   Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар