събота, 8 юни 2013 г.

Размерите на пениса по света

Тъй като получаваме много въпроси за “нормалните” размери на пениса, а и може би за много мъже би било интересно да знаят, каква е средностатистическата дължина на пениса в различните държави, континенти и раси, Ви представяме Ви интересна карта на света, на която много ясно са представени размерите на пениса в повечето държави.

В сайта targetmap вече има карта, която показва в коя страна мъжете са с най-големи мъжки достойнства. Мерките се подават от страните след направено изследване.


Карта, която показва размерите на пениса в различните страни

От всички страни, които предоставят данни. Конго и Гана са страните с размер над средния за най-големи пениси. По специално мъжете от Конго с размери на пениса 17.93 следвани от ганийците с размери 17.12. Следват ги Колумбия със среден размер на пениса 17.03 и 17.59 за Еквадор.

Българския мъж е със средни размери на пениса 15.02см.

Испания се намира в средата на таблицата като варира от 13см. до 15см. Над Испания са: Франция и Италия със среден размер от 15см. до 16.5см.

САЩ изостава и е под средния размер на пениса от 11.6 и 13 см.

Азиатците са с най-малки. Китай е със среден размер 10.89 см.

Индия е със среден размер 10.24см.

Като любопитен факт ще споменем, че едни от “най-надарените” мъже са в Демократична Република Конго, където средната дължина на пениса е 18 см., докато в Тайланд са само 10 см. Интерсно е да отбележим, че в България средната дължина на пениса в ерекция е около 15 см.

Няма коментари:

Публикуване на коментар