петък, 6 декември 2013 г.

5 шантави презерватива, с които да я шашнете

Кондомите са от съществено значение за сексуалното здраве и благополучие на практикуващите полови забавления по цял свят. Еволюцията им през годините е несъмнена, а разнообразието - повече от впечатляващо. Съвсем наскоро Бил Гейтс обяви, че ще даде 100 хиляди долара на този, който успее да усъвършенства съвременния презерватив, който, въпреки своята ефикасност, има недостатъци, свързани с чувствителността на партньорите и удоволствието от акта.

През годините мнозина са се опитали да създадат по-перфектен презерватив от вече наличните, а резултатите варират от шокиращи до изключително забавни и интересни. Тук сме се опитали да съберем пет от най-шантавите опита да бъде създаден кондомът на бъдещето.


1. Напръскай го!


Това те приканва побърканият кондомен експерт Ян Краузе от Германия, който създава презерватив във флаконче. Идеята е лесна - вадите спрея, който съдържа течен латекс, от нощното шкафче, осигурявате си достатъчно пространство и пръскате докато постигнете пълно покритие. След няколко секунди течността обгръща здраво мъжеството ви и действа като нормален кондом. Секси? Не. Но пък сигурно предпазва от нежелана бременност и половопредавани заболявания.


2. Пистолет с презервативи


Ако трябва да сме съвсем коректни, презервативът в пълнителя на този пистолет е само един, така че трябва да избирате целта, по която ще "стреляте", много внимателно. От друга страна, ако мацката ви попита "Това в джоба ти Макаров ли е, или просто се радваш, че ме виждаш?", можете с глас на таен агент да оповестите "И двете!" и да размахате това оръжие на любовта. Представете си, че Джеймс Бонд има същото.3. Кондом-линийка


Колко е дълъг? Не може нито една от мацките, с които сте били, да не ви е попитала за размера. Какво сте я излъгали си е ваша работа, но е факт, че жените не разбират концепцията за "30-те сантиметра" при паркирането. Защо ли? Както и да е. С Condometric обаче няма да имате възможността да "изкривите" истината за размера си. Въпросното чудо на презервативната индустрия е латексов предпазител, разчертан като линийка, който показва точно на какво викате "питона".


4. Сексуален смокинг


Бъдете изискан джентълмен и без дрехи. Подарете на малкия си приятел стилни одежди, които да го превърнат в изтънчен участник във вашата любовна игра. С други думи това е официален костюм за пениси. След като вие изглеждате добре, защо не и той?5. Кондом Louis Vuitton


Дизайнерът на луксозни аксесоари Louis Vuitton съвсем естествено е създал и кондом за джентълмените, които искат да се открояват със стил и класа. Подобно на останалите луксозни продукти на LV обаче, и този е на "луксозна" цена, конкретно 68 долара за брой. Освен това този презерватив далеч не е нещото, което приятелката ви иска с тази марка.

Източник и снимки:  Div.bgНяма коментари:

Публикуване на коментар