петък, 12 октомври 2012 г.

Известна е дължината на средностатистическия пенис


Източник на снимка: sxc.hu

Вадете шивашкия метър! Вече е известна дължината на средностатистическия пенис, която бе определена след дълго и сериозно проучване. Ние го разбрахме от нашите колеги от AskMen, които цитират Националната хирургическа академия във Франция, чиито специалисти искат да успокоят мъжете. Причината е, че все повече представители на силния пол искат да се подложат на операция за уголемяване на члена, тъй като смятат, че природата не ги е дарила достатъчно.

Но да се придържаме към фактите, които наистина много ни интересуват, а предполагаме, че и вас. Средният размер пенис е между 8.9 и 9.4 см в спокойно състояние и между 12.7 и 14.5 см във възбудено. Всичко над тези размери не е средностатистически пенис, а е нещо, което не чак толкова много мъже могат да демонстрират. Съвсем съзнателно не казваме "да се похвалят", защото когато става дума за хвалене по отношение на големината на мъжкото ни достойнство, ние, мъжете сме в състояние да измислим дори нови мерни единици, само и само да опишем колко ни е голям.

Но, момчета, просто няма смисъл да го правим повече. Лъжата рано или късно ще лъсне (в буквалния смисъл на думата) и дамата, която очевидно е останала с грешни впечатления, може да реагира по два начина. Първият е да ни се обиди, защото сме я подготвяли за нещо впечатляващо, а в крайна сметка сме демонстрирали даденост, която е твърде малка спрямо нейните лични възможности. Вторият вариант е да си отдъхне, защото е очаквала членът ни е да е с чудовищни размери, а всъщност се е оказал съвсем нормален и така да се каже – съвместим.

Точно както съвременните сутиени правят чудеса, които обаче са само визуална измама, така и излишното послъгване за размера на пениса ни е едно напълно безсмислено упражнение, в което единствените прецакани сме ние.

Добави в Svejo

Източник: div.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар