сряда, 17 октомври 2012 г.

Размерът на пениса


Факт е, че отчасти самочувствието ни е свързано с размера на пениса. Искаме или не, това е част от тялото, която влияе върху самооценката ни и върху това как се чувстваме. Именно затова много мъже се притесняват от размера си – основателно или не – и така сами намаляват самочувствието си. Което не е добре.

Първо, малко числа. Няма рецепта колко точно трябва да е дълъг или дебел пенисът. Общоприетото схващане, е че средната дължина е около 14-15 см В ЕРЕКЦИЯ. Ако при теб е по-малко, може би си изпитвал притеснения за това. А не би трябвало.

Разпространеното схващане, че жените си умират за огромни членове като в порнофилмите, не е съвсем вярно. Ясно е, че размерът има значение, но това не означава, че огромният пенис задължително е мечта на всяка жена. Той може да й причини болка, да създаде проблеми с проникването и дори да намали удоволствието на самия мъж, защото много големият пенис означава, че не е възможно пълно проникване. 

Затова, дори дължината при теб да не е колкото при порноактьорите, това не трябва да е повод за ниско самочувствие. Разбира се, не можем да пренебрегнем въпроса с дължината и с мнението на партньорката ни за нея, обаче това не означава, че трябва да мислим само за нея. 

Най-добрият начин да се справиш... 

Най-добрият начин да се справиш, ако размерът ти е под средния е първо да се научиш да се харесваш такъв, какъвто си, и второ, да се научиш да използваш възможно най-добре сантиметрите, които имаш.

Сложих на първо място това как ти самият се приемаш, защото оттам започва всичко. Докато самочувствието ти е ниско и нямаш увереността да се срещаш с жени от страх да не се окажете в леглото и ти да не можеш да се справиш на висота, кръгът е затворен. Затова най-напред погледни нещата трезво, прецени къде е размерът ти и дори да установиш, че е под средния, не сядай отчаяно вкъщи, чакайки незнайно какво. Използвай времето за други неща – да се развиваш в някаква посока и да се научиш да задоволяваш партньорката си въпреки липсата на няколко сантиметра. Станеш ли уверен в себе си и в това, което можеш да направиш за една жена, ще е много по-лесно по време на същинската част.

А тя трябва значително да включва форплей. Това е добра идея при всякакви обстоятелства, но при по-малък от средния пенис е просто задължителна. Както знаеш, на жените им трябва повече време, за да достигнат до оргазъм, а и вероятността това да стане само чрез проникването е по-малка, отколкото при нас. Затова включи всякакви техники във форплея – ръце, език и т.н. И имай предвид следното: Ако й доставиш удоволствие, за нея няма за има значение с колко сантиметра си го направил. 

НАЙ-ВАЖНОТО е да НЕ ВЗИМАШ съмнителни лекарства, които уж помагат за удължаване на пениса!

Източник: vratovrazka.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар